A PET-VET BUDAPEST Kisállat Ambulancia több, mint 20 éve áll a kedvencek és gazdáik szolgálatában.

A rendelőt Dr Winter Gábor állatorvos alapította a rendszerváltás idején. Az akkori viszonyoknak megfelelően, kezdetben az alapító családi házának pincéjében, egyre javuló feltételek mellett, mintegy 70 m2-en folyt a gyógyító munka.

A minőségre való törekvés és a minél komplexebb ellátás érdekében 2001-ben – a régi rendelő közelében – építkezésbe kezdtünk, melynek eredményeként 2002. tavaszára felépült a kifejezetten állatgyógyászati célokra tervezett, mintegy 140 m2-es, korszerű épület.

Mivel a rendelő Pesterzsébet családi házas övezetében van, a kis forgalmú külvárosi utcákban a parkolás nem jelent gondot.

A létesítmény földszintjén kényelmes váróhelyiség, két kezelő, műtő és röntgenhelyiség került kialakításra. Az emeleti szinten foglalnak helyet a szociális helyiségek: pihenő, öltöző, valamint itt található a laboratórium, ahol lehetőség van a legfontosabb vizsgálatok gyors elvégzésére.
A rendelő kialakításának hála, két állatorvosi team is tud párhuzamosan dolgozni.

Az új épület lehetőséget adott a rendelési idő bővítésére is. 2002. óta nemcsak munkanapokon, hanem szombaton és a munkaszüneti napokon is nyitva tudunk tartani, így a kezelések folyamatosságát egész évben biztosítani tudjuk. A várakozási idő csökkentése érdekében 2011. áprilisától a rendelés időtartamát is szélesítettük: immáron reggel 9-től este 8-ig állunk az Ön és Kedvence rendelkezésére.

Állatorvosaink Munkatársaink